Συμβουλευτική γονέων 

Οι έμπειροι θεραπευτές μας σάς στηρίζουν στο… ταξίδι της γονεϊκότητας!

Στο κέντρο Σκέψις και Λόγος, στην περιοχή του Ζωγράφου, κατανοούμε ότι η ανατροφή των παιδιών σας είναι ένα σημαντικό και ικανοποιητικό ταξίδι, γεμάτο με όμορφες και απολαυστικές στιγμές που εναλλάσσονται με τις προκλήσεις της καθημερινότητας.  

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε και να ενδυναμώσουμε γονείς όπως εσείς, παρέχοντας ένα ασφαλές, μη επικριτικό πλαίσιο για αυτογνωσία, εξερεύνηση, ανάπτυξη και βελτίωση των γονεϊκών σας πρακτικών, ώστε να επιλυθούν δυσκολίες που υφίστανται στην οικογένεια και να προωθηθεί η υγιής ανάπτυξη του παιδιού σας!  

Μέσω των συνεδριών Συμβουλευτικής προσφέρονται μια σειρά από οφέλη για τους γονείς. Οι έμπειροι θεραπευτές μας στοχεύουν στην καθοδήγηση και σας παρέχουν εργαλεία για να βελτιώσετε τις γονικές σας δεξιότητες και την επικοινωνία με τα παιδιά σας, να διαχειριστείτε το άγχος και να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που συνοδεύουν το ταξίδι της γονεϊκότητας.  

Στο κέντρο Σκέψις και Λόγος πιστεύουμε ότι επενδύοντας στη δική σας ανάπτυξη ως γονέας, μπορείτε να καλλιεργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον για το παιδί σας, εντός του οποίου αυτό μπορεί να ευημερήσει.  

Είτε αναζητάτε υποστήριξη για ειδικές ανησυχίες ως γονείς, είτε επιθυμείτε να ενισχύσετε τη σχέση γονέα-παιδιού ή, απλώς, επιδιώκετε μια προσωπική ανάπτυξη ως γονέας, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα.  

Μαζί, μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη μιας βαθύτερης σχέσης με το παιδί σας και να δημιουργήσουμε μια αρμονική και στοργική οικογενειακή δυναμική!  

Ενδιαφέρεστε για συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων;